8.5 C
De Bilt

Capelse nieuwjaarsreceptie met optredens in Isala Theater op woensdag 10 januari 2024

Capelle aan den IJssel– Woensdagavond 10 januari vanaf 19.15 uur kunnen Capellenaren in het Isala Theater elkaar, de gemeenteraad en het college van B & W gelukkig nieuwjaar wensen. Tijdens de gratis toegankelijke feestelijke nieuwjaarsreceptie zijn er Capelse muzikale optredens. Een beperkt aantal (gratis) is nog te reserveren via www.isalatheater.nl. De avond is via een link ook vanuit huis te volgen.

Het programma start om 19.15 uur in de grote zaal van het Isala Theater. Imad el Kaka presenteert het programma. Dansschool Ashakiran opent feestelijk in Bollywood style, de jonggetalenteerde Yuewen Yin speelt klassiek op de vleugel, Ulrike Westfa zingt in jazz style en ook Charles Vermeer laat van zich horen. De nieuwe burgemeester Cor Lamers stelt zich voor en kijkt vooruit naar het nieuwe jaar 2024. Als afsluiting zingt Gidion Luciana de sterren van de hemel en daarna wordt in de foyer gezamenlijk geproost op het nieuwe jaar.

Nog enkele kaarten voor Isala Theater

Een groot aantal kaarten voor het Isala Theater is al aangevraagd. Er zijn nog enkele (gratis) kaarten verkrijgbaar via de website van het Isala Theater. De nieuwjaarsreceptie in de foyer is vanaf 20.15 uur zonder toegangskaart toegankelijk. Ook hier zijn Capellenaren van harte welkom.

Live stream

Wanneer u de voorstelling liever vanuit huis volgt, dan is er ook een live stream geregeld. De link is tijdens de voorstelling toegankelijk: https://vimeo.com/event/2732649

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio