16.4 C
De Bilt

Capels Compliment voor Koningsdagorganisator Leo Snijders

Capelle aan den IJssel – Leo Snijders van de Stichting Capelse Festiviteiten heeft donderdag 27 april uit handen van wethouder Rik van Woudenberg een Capels Compliment ontvangen. Leo is al jaren de drijvende kracht achter de Koningsdagactiviteiten, kermis en sinterklaasintocht in Capelle. Dit jaar organiseert Leo de Koningsdagactiviteiten voor de laatst keer. Vanwege zijn grote inzet hiervoor ontving hij het Capels Compliment.

Capels compliment

Leo Snijders is één van de genodigden van de Koningsdagreceptie die traditioneel op Koningsdag wordt georganiseerd voor alle Capelse gedecoreerden. In 2004 ontving Snijders een Koninklijke Onderscheidingen voor zijn inzet voor de Capelse samenleving. Omdat het op Koningsdag topdrukte is op de kermis en er allerlei activiteiten worden georganiseerd heeft Leo meestal geen tijd voor de receptie. Dit jaar maakt hij met zijn partner een uitzondering.

Het college van burgemeester en wethouders vond het passend hem in het zonnetje te zetten in zijn laatste jaar als organisator van een groot aantal Capelse evenementen. De kleedjesmarkt werd in 1987 voor het eerst gehouden op De Linie en werd dit jaar voor de 35e keer georganiseerd.

uitreiking Capels Compliment . Foto: Jan KoK

“Het is zó leuk dat deze activiteiten voor de Capelse kinderen worden georganiseerd,” aldus wethouder van Woudenberg. “De kermis, Koningsdag en andere evenementen. Achter de schermen wordt er door Leo ontzettend veel (vrije) tijd besteed aan een goede organisatie. Dit Capels compliment voor zijn vele werk voor Capelle is dus meer dan verdiend!” De wethouder mocht Leo Snijders een mooi bronzen beeldje, een boeket bloemen en een oorkonde overhandigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio