15.5 C
De Bilt

Dagbesteding De Zwaan verhuist Damsterdiep 58!

Capelle aan den IJsselVanaf 19 oktober doet dagbesteding De Zwaan haar intrede in hun nieuwe pand aan de Damsterdiep 58 in Capelle aan den IJssel. Slechts 10 meter verwijderd van het huidige pand geniet dagbesteding De Zwaan van haar nieuwe onderkomen.

Bij dagbesteding De Zwaan werken deelnemers aan verschillende ambachten onder professionele begeleiding. In het nieuwe pand is meer licht, meer ruimte en het biedt meer perspectief voor doorontwikkeling van de ambachten en persoonlijke ontwikkeling, aansluitend op de visie van De Zwaan. ”Ook wij moeten in deze corona-tijd onze deelnemers meer ruimte bieden. De nieuwe ruimte zal hen ook inspireren om meer van zichzelf te ontdekken en zich te ontplooien”, aldus Annemarie Plinta, directeur van De Zwaan.

Uniek concept

De ambachten waar deelnemers in Capelle aan kunnen deelnemen zijn Keramiek, Textiel en Schilderen. Deelnemers bepalen zelf op welk moment zij met welke ambachtsvorm willen werken. De Zwaan biedt naast inspirerende ambachten een professioneel team die de deelnemers begeleidt bij het beoefenen van het vak als kunstenaar maar ook bij het behalen van doelen op persoonlijk vlak. Mensen met een zorgindicatie kunnen bij De Zwaan terecht. Ook kunnen deelnemers bij De Zwaan terecht als opstap naar werk of vrijwilligerswerk.

Ook als je meer wilt weten over dagbesteding De Zwaan ben je op de Atelier-dagen van harte welkom om vrijblijvend binnen te lopen. Het adres is Damsterdiep 58 (bij winkelcentrum De Terp). Je kunt ook een kijkje nemen op onze website www.dagbestedingdezwaan.nl Contact 010 5036902.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio