12.7 C
De Bilt

De beste busjes staan in Rotterdam

Nog even een nazomer graag. Zo eentje waar je plots besluit om er nog een paar dagen tussenuit te gaan. Het liefste met een busje: een keer avontuurlijk doen. Een lang weekend Ardennen, Schwarzwald of toch de wijnoogst meemaken in de Elzas. Doe eens romantisch en ga ervoor! Want de beste busjes staan in Rotterdam.

Begin je trip met een glimlach

Een auto huren voor je (korte) vakantie kan een heel gedoe zijn. Verhuurmaatschappijen hebben vaak allerlei verborgen kosten, flinke borgsommen, of strenge schade voorwaarden. Je wilt je trip toch liever met een glimlach beginnen?

Geen stress met een deelbusje

Die stress is helemaal niet meer nodig. Want als het aankomt op een auto huren in Rotterdam dan kiezen mensen steeds vaker voor een deelauto, of in dit geval een deelbus. Maar wat is ‘autodelen’ en waarom is het zo’n hip concept?

Eenvoudig en heel milieubewust

Dat komt onder andere omdat autodelen super eenvoudig is en ook nog eens goed voor het klimaat. Eén deelauto is namelijk goed voor 10 auto’s op de weg. Dat betekent dat als we massaal onze auto’s en busjes zouden delen, files al snel verleden tijd zijn. En wat te denken van de extra ruimte in je buurt en de flinke afname in CO2 emissies.

Van alles te huur

Voor het huren van een bus kun je bij SnappCar terecht. Naast vakantiebusjes vind je hier ook allerlei andere soorten auto’s: gezinsauto’s, cabrio’s, sportwagens, Tesla’s, oldtimers, verhuisbusjes en meer. Deze auto’s zijn niet van SnappCar, ze zijn gewoon van andere Rotterdammers bij jou in de buurt.

Volledig verzekerd en stuk goedkoper

Huren via SnappCar is voordeliger dan bij traditionele verhuurmaatschappijen, je bent volledig verzekerd en het is een mooie manier om mensen uit je stad te leren kennen. Los daarvan gaat het geld naar je buurtgenoten in plaats van grote multinationals. En het is enorm eenvoudig. Je maakt binnen een paar seconden een profiel aan via de app of desktop en je kunt direct een deelauto zoeken en huren.

Kies deze nazomer dus voor een deelbus. Ga voor een busje huren in Rotterdam naar SnappCar. Volledig verzekerd, snel, klimaatbewust en de leukste trip die je zult meemaken. Kijk vandaag nog op SnappCar en ontdek de vele voordelen van autodelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio