8.8 C
De Bilt

De Kleine Zeemeermin De Musical succesvol in première

Spijkenisse – Gisteren is in Theater de Stoep in Spijkenisse de nieuwe familievoorstelling ‘De Kleine Zeemeermin De Musical’ met groot succes in première gegaan. De hoofdrol in deze spetterende sprookjesmusical wordt gespeeld door Sita Vermeulen.

Sita in hoofdrol

Sita, die eerdere de rol van Rapunzel en Assepoester vertolkte, speelt nu de rol van de Kleine Zeemeermin die verliefd wordt op de knappe mensenprins Christian. Met haar betoverende stem weet Sita als zeeprinses een sterk optreden neer te zetten. Naast De Kleine Zeemeermin is bovendien een grote rol weggelegd voor het dolkomische tovenaarsduo Titus en Fien. Met hun hilarische, slapstickachtige scènes zorgen ze voor een zeer toegankelijke, vrolijke voorstelling voor jong én oud.

Familietraditie

“Met De Kleine Zeemeermin De Musical zetten we onze leukste familietraditie van het jaar weer voort! De geluiden uit de zaal waren enorm positief; mensen hebben genoten en daar doen we het voor. Ook met De Kleine Zeemeermin als sprookjestitel hebben we weer een succes in handen. Al voor de eerste try-out waren al 40.000 tickets verkocht. En met deze première hadden we ons geen betere start kunnen wensen”, aldus producent en acteur Michael van Hoorne.

Staande ovatie

Na afloop van de voorstelling kreeg de cast als dank een staande ovatie en is het premièrepubliek het unaniem eens: de Musical is een prachtige productie voor de hele familie, boordevol humor en mooie liedjes.
De Kleine Zeemeermin De Musical is tot en met 23 juni 2019 in meer dan 150 theaters te zien door heel Nederland. Meer informatie over de voorstelling: www.VanHoorne.com/KleineZeemeermin

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio