14.9 C
De Bilt

Diamanten bruidspaar gefeliciteerd door burgemeester

Piershil – Zondag 26 augustus waren de heer en mevrouw De Jong – Vink uit Piershil 60 jaar getrouwd.Burgemeester Servaas Stoop is het bruidspaar maandagmiddag 27 augustus persoonlijk wezen feliciteren met dit diamanten huwelijksjubileum. Namens de gemeente heeft het bruidspaar een mooie fruitmand in ontvangst mogen nemen.

 

De heer en mevrouw De Jong zijn beiden geboren aan de Stougjesdijk (Mijnsheerenland), vlakbij de vroegere tramremise van Krooswijk. Zij waren buren van elkaar (nr. 114 en nr. 115). Bij de bruidegom thuis hadden ze een agrarisch bedrijf. De heer De Jong heeft het bedrijf overgenomen en is tot zijn pensionering landbouwer geweest. Mevrouw De Jong is opgegroeid in de fruitteelt.

 

De buurjongen is met zijn buurmeisje getrouwd op 26 augustus 1958. Na hun trouwen hebben zij twee dochters gekregen en inmiddels zijn er 5 kleinkinderen en 1 achterkleinkind.

 

Het bruidspaar houdt ontzettend van reizen. Zij hebben al vele buitenlandse landen bezocht.Als herinnering aan deze reizen nemen zij mineralen en schelpen mee naar huis.De heer De Jong heeft ook postzegels verzameld en is jarenlang rapporteur van de KNVB geweest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio