21.9 C
De Bilt

Expeditie Lansingerland 2021 muzikaal geopend

Lansingerland – Tennissen, muziekles of naar het theater. Van maandag 19 juli tot zaterdag 28 augustus openen organisaties in Lansingerland hun deuren speciaal voor de jeugd en jongeren uit de gemeente. Fanfare Concordia trapte de expeditie maandag 19 juli samen met wethouder Ankie van Tatenhove muzikaal af. Ondanks de coronamaatregelen belooft het de komende zes weken een sportief en cultureel feest te worden in de gemeente.

Lansingerland

We zijn los! Afgelopen maandag verzorgden Fanfare Concordia en het Cultuurfabriek het muzikale startschot van Expeditie Lansingerland, een zesweeks programma met ruim honderd verschillende sport- en cultuuractiviteiten voor de jeugd. Met een huidige tussenstand van bijna 1.000 aanmeldingen is er ook deze zomervakantie veel animo voor de Expeditie. Een spannende zomer met nodige onzekerheden, waar de Expeditie op eigen wijze op in speelt.

Bibi Rebel, mede organisator van de Expeditie: “We zijn ons ontzettend bewust van de geldende maatregelen en hebben in afstemming met gemeente en alle aanbieders een coronaproof aanbod neergezet. Het is mooi en bijzonder om te zien hoe alle partners zich flexibel en meedenkend opstellen.”

Van kickboksen tot streetdance

Kickboksen, cheerleading of streetdance. Zomaar een greep uit het aanbod van ruim 100 activiteiten waar de jeugd en jongeren zich voor kunnen inschrijven. Tijdens de aftrap blijkt eens te meer hoe waardevol een dergelijk programma voor de doelgroep is deze zomervakantie. “Als gemeente zien we zeker de meerwaarde van Expeditie Lansingerland. Wat een enthousiasme spatte er vandaag af,  zowel bij de jonge deelnemers als bij de organisaties.”- aldus wethouder Ankie van Tatenhove.   

Het uitgebreide programma van de Expeditie is te vinden op expeditielansingerland.nl. Hier kunnen  deelnemers zich direct inschrijven voor twee euro per activiteit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio