14.9 C
De Bilt

Fit@Nederlandsfotomuseum als onderdeel van de nationale Museum Gym

Het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam organiseert woensdag 19 januari van 16.00 tot 18.00 uur een bootcamp in het kader van De Museum Gym. Met De Museum Gym willen musea in Nederland aandacht vragen voor het feit dat ze weer graag en veilig open kunnen. Dinsdag 25 januari besluit het kabinet over heropening van de musea en overige culturele instellingen.

Krachttraining in Fotomuseum

De krachttraining onder de titel ‘Fit@Nederlandsfotomuseum’ vindt plaats bij de presentatieruimte Nacht in/ Dag uit op de ramen van het museum (Wilhelminakade ter hoogte van de cruise terminal). Kunstenaar Moritz Ebinger toont hier Moo Lati, het verhaal van de illegale boomkap in de Amazone van Suriname. Nacht in/ Dag uit is het afgelopen jaar uitgegroeid tot de vijfde tentoonstellingsruimte van het museum, die het mogelijk maakt ook kunst te tonen op momenten dat de zalen gesloten zijn.

Meedoen?

Wil je meedoen met Fit@Nederlandsfotomuseum? Meld je dan woensdag 19 januari tussen 15.30 en 15.45 op de hoek van de Wilhelminakade en Statendam in Rotterdam. Uiteraard zullen wij de 1,5 meter afstand aanhouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio