20.3 C
De Bilt

Frans van Dessel van voetbalvereniging CKC ontvangt een Koninklijke Onderscheiding

Capelle aan den IJssel Capellenaar Frans van Dessel kreeg uit handen van burgmeester Peter Oskam afgelopen weekend een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt. De heer van Dessel kreeg ‘het lintje’ voor zijn jarenlange vrijwilligerswerk bij voetbalvereniging CKC, betrokkenheid bij Sportclub Excelsior en voorzittersrol van de VVE van een Capels wooncomplex.

Frans van Dessel

Na de finale wedstrijden van het Frans van Dessel Toernooi afgelopen zaterdag sprak burgemeester Peter Oskam bij CKC zijn grote waardering uit voor de vrijwillige verdiensten van Van Dessel voor de vereniging. Frans was voorzitter van voetbalvereniging CKC in de periode 1990 tot 2013, scheidsrechter van 2003 tot 2017 en was in 2006 medeoprichter van de Waarden en Normen Commissie waar hij nu nog voorzitter van is.

Ook is hij elftalleider van CKC 1 van juli 2013 tot juli 2014 en vanaf juli 2018 tot heden. Naast zijn vrijwillige inzet bij voetbalvereniging CKC was Frans ook ruim 16 voorzitter van de Vereniging van Eigenaren van een complex in Capelle en was hij in de seizoenen 2015 tot 2017 elftalleider van Excelsior 1 bij sportclub Excelsior.

Frans van Dessel is benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio