15.8 C
De Bilt

Geitjestijd bij Avonturenboerderij Molenwaard

Groot-Ammers – Op Avonturenboerderij Molenwaard werden vrijdag al voor het eerst een geitjes vierling geboren. Maar maandag 18 maart is daar nog een vierling bij gekomen. Er waren al wat geitenlammetjes geboren op de boerderij. Maar het is heel bijzonder dat er nu twee keer een vierling geitjes zijn geboren.

Deze vierling is op 15 maart geboren.

Meestal worden er maar twee geitjes tegelijk geboren. De moeder geit heeft maar twee spenen voor twee lammetjes. Nu moeten de kleintjes op hun beurt wachten om te kunnen drinken. De lammetjes blijven voorlopig nog even warm binnen samen met hun moeders. Vanaf vrijdag 22 maart mogen wel de eerste geitjes vast naar buiten.

Het Leukste Uitje van Zuid-Holland

Op 8 maart werd door de ANWB bekend gemaakt dat de avonturenboerderij het leukste uitje is in Zuid Holland. De boerderij is pas 11 maanden geopend en is nu al verkozen tot het leukste uitje van 2019. Met deze benoeming komen ze ver voor op het Archeon, CORPUS en Vogelpark Avifauna.
Een lid van de ANWB zegt over Avonturenboerderij Molenwaard dat het personeel erg vriendelijk is, ze zijn correct en servicegericht.

Directeur Michael van Hoorne heeft de Gouden Award trots in ontvangst genomen.
“Ik kan niet zeggen hoe blij ik ben! Twee jaar geleden begon dit avontuur: het starten van een eigen themapark. We hebben zo ontzettend hard gewerkt met heel ons team; dag en nacht gingen we door. We hebben alles op het spel gezet en risico’s genomen, maar het lukte. Het publiek kwam massaal, de bezoekers waren zeer tevreden én het concept is uniek! Dat is nu beloond met goud: het Leukste Uitje van Zuid-Holland 2019! Ik wil iedereen bedanken die heeft geholpen, zo hard heeft gewerkt, die het ons heeft gegund en die ons kansen gaf. Maar, bovenal ben ik supertrots op het meest gastvrije team van Nederland: onze medewerkers!”  Aldus van Hoorne.

Een ANWB-lid over Avonturenboerderij Molenwaard: ‘Het personeel is uitermate vriendelijk, correct en servicegericht.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio