9.8 C
De Bilt

Gemeentelijke erepenning voor Nico van Veen

Capelle aan den IJssel – Tijdens zijn afscheidsreceptie als wethouder heeft Nico van Veen de gemeentelijke erepenning ontvangen voor zijn verdiensten voor de stad. Nico van Veen zat sinds 2010 namens de VVD als lid en fractievoorzitter in de gemeenteraad. In 2018 werd hij wethouder financiën en grondzaken, duurzaamheid en deelnemingen in het Capelse college van B&W.

Afscheid wethouders. Foto: Jan Kok

Erepenning

Burgemeester Oskam noemde van Veen ‘een markant politicus’ die na 13 jaar de Capelse politiek verlaat. “Met oog voor een gezonde financiële huishouding en hart voor Capelle zette Nico zich zonder angst en met kennis en kunde in voor de Capelse samenleving.”

erepenning voor wethouder Nico van Veen. Foto: Jan Kok

Ook Maarten Struijvenberg nam afscheid van Capelle. De wethouder stadsontwikkeling, wonen en verkeer en vervoer vertrekt naar Rotterdam om in de Maasstad wethouder namens Leefbaar Rotterdam te worden. Burgemeester Peter Oskam roemde de ‘dossierkennis’ van Struijvenberg die zich sinds 2019 ‘vastbeet in stevige dossiers als Rivium, de Florabuurt en woningbouwproject Harmonie en deze tot een goed einde bracht’. 

afscheid wethouder Stuijvenberg. Foto: Jan Kok

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio