20 C
De Bilt

Gezellige lentewandeling langs bloemen in Oostgaarde

Op dinsdag 28 maart kan jong en oud meewandelen met de lentewandeling in Oostgaarde. In de wijk Oostgaarde zijn de afgelopen jaren veel bloembollen geplant. Hier en daar zie je bloembollen opkomen. Mensen én insecten worden daar blij van. Geniet van de lente en wandel gezellig met ons mee langs de bloemen in de wijk! De deelname is gratis.

Voor iedereen

De lentewandeling is op dinsdag 28 maart. Er zijn twee wandelroutes: een wandelroute van 3 km om 10.30 uur en een route van 5 km om 12.00 uur. De wandeling is geschikt voor alle leeftijden. Ruud van VitaMotionNow begeleidt de wandelgroep langs de bloembollen en zorgt dat de groep met elkaar in gesprek gaat over de lente.

Ruud van Vitamotion: “Verleden jaar hadden we ook een gezellige wandeltocht maar waren we net iets te vroeg, daarom doen we het dit jaar een weekje later. Deelnemers krijgen vragen van mij zodat ze met elkaar in gesprek komen. Vragen zoals: Wanneer heb je voor het laatst gewandeld? Wat is jouw favoriete bloem? Onderweg zijn er momenten om te pauzeren en krijgen de deelnemers een drankje en iets lekkers om te snacken. Het wordt weer een gezellig samenzijn voor jong en oud.”

Startlocatie en tijden lentewandeling

Start- en eindlocatie is De Roo van Capelle, Baronie 326. Starten kan tussen 10.30 en 12.00 uur.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie kijk op https://www.sportiefcapelle.nl/action/news/item/946/sportieve-lente-bollenwandeling/  Aanmelden kan via info@sportiefcapelle.nl of 010 258 87 87. Deelname aan de wandeling is gratis.

De wandeling is een initiatief van zorg-, sport- en welzijnspartijen in het kader van VerbuurSamen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio