9.4 C
De Bilt

Gideon Luciana hoofdact tijdens Buurtfeest Hoekenbuurt 6 oktober

Capelle aan den IJsselNiemand minder dan de zanger Gideon Luciana zal een optreden geven voor bewoners van de Hoekenbuurt Oostgaarde tijdens het buurtfeest op 6 oktober! De getalenteerde zanger Gideon Luciana heeft op 26 augustus de harten van de kijkers veroverd en is de winnaar van het SBS6-programma “The Talent Scouts”. Het was een memorabel optreden dat Gideon de kans van zijn leven geeft om op te treden op het beroemde Pinkpop 2024!

Earth song door Gideon Luciana

Met zijn indrukwekkende vertolking van Michael Jackson’s “Earth Song” wist Gideon de jury en het publiek te betoveren, wat resulteerde in een score van maar liefst 9/10! De overwinning beloont Gideon niet alleen met een geweldig optreden op Pinkpop, maar ook met een financiële ondersteuning van €25.000 om zijn optreden tot in de puntjes te plannen. Daarnaast krijgt Nicky Romero, de scout van winnaar Gideon, een bedrag van 30.000 euro mee om te doneren aan leukemie.nl.

Passie voor muziek

Gideon, die al sinds zijn vijfde jaar zingt, heeft een diepgewortelde passie voor muziek en heeft zich altijd ingezet voor zijn gemeenschap. Hij heeft zangles gegeven aan kinderen en jongeren bij buurtcentrum “de Fluiter” en “Noes Fiolet,” en zijn bijdrage aan de Hoekenbuurt is onmiskenbaar.

‘Echt verdient’

Niura, directeur van Sport, Fitness en Danscentrum Noes Fiolet: “Gideon verdient dit echt. Hij woont in de Hoekenbuurt en is al jaren actief in de wijk door kinderen en jongeren zangles te geven bij buurtcentrum de Fluiter en Noes Fiolet.”.

Remco, jongerencoach, voegt toe: “Gideon is een zeer bescheiden jongen die zich inzet voor andere jongeren. Op 6 oktober van 15:00 tot 19:00 uur organiseren Havensteder, Welzijn Capelle en andere netwerkpartners een buurtfeest Eat-Greet-Meet. We willen hem dan het podium geven omdat hij een echte inspirator is. De Hoekenbuurt mag hier echt trots op zijn!

Tijdens het buurtfeest op 6 oktober op het Cruijf Court staat er voor jong en oud een geweldig programma gepland met verschillende optredens, zang- en dansvoorstellingen, workshops, informatiekramen van onder andere Centrum Jeugd en Gezin, Handhaving en andere netwerkpartners, en natuurlijk veel heerlijk eten en snacks, bereid door buurtbewoners. We gaan er met z’n allen een geweldige dag van maken, met Gideon Luciana als hoofdact!”.

Inspiratie

Gideon Luciana’s succesverhaal is een bron van inspiratie voor de Hoekenbuurt en toont aan dat dromen werkelijkheid kunnen worden. Het buurtfeest op 6 oktober zal een viering zijn van zowel zijn talent als zijn toewijding aan de gemeenschap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio