17.2 C
De Bilt

Gemeente in Groenoord in gesprek over warmtenet

Schiedam In oktober en november komt de gemeente Schiedam met een informatie-tuktuk naar Groenoord. Bewoners van Groenoord kunnen daar op verschillende momenten en plaatsen terecht met hun vragen over bijvoorbeeld de mogelijkheden om energie te besparen en het warmtenet dat in Groenoord wordt aangelegd. De informatietour begint op vrijdag 21 oktober. Dan staat de tuktuk tussen 14.00 en 17.00 uur op het Griegplein.

Groenoord

Wethouder Frans Hamerslag vindt het belangrijk dat de bewoners van de wijk goed op de hoogte zijn van de ontwikkelingen rond het warmtenet: “Er wordt hard gewerkt in de wijk. De eerste woningen zijn al geïsoleerd en klaar voor het warmtenet. Het onderwerp leeft echt in de wijk. Ik ben ervan overtuigd dat we als samenwerkende partijen bewoners een goed aanbod doen, maar ik weet ook dat er nog veel vragen zijn. Daarom gaan we graag in gesprek met de bewoners in Groenoord.”

Waar komt de tuktuk

De informatietour komt in oktober en november in alle buurten van de wijk. De eerste data en locaties van de informatietour zijn:

Vrijdag 21 oktober          14.00-17.00 u    Griegplein

Woensdag 26 oktober    14.00-17.00 u    Sem Dresdenplein/Louis Zimmermannplein

Vrijdag 28 oktober         14.00-17.00 u    Cornelia van Zantenplein

Zaterdag 29 oktober       12.00-15.00 u    Borodinlaan (in de buurt van de Aldi)

Zondag 30 oktober         12.00-15.00 u    Hof van Spaland/Bachplein

De meest actuele lijst met data en locaties is te vinden op https://www.nieuweenergieschiedam.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio