22.7 C
De Bilt

NIEUW! Inloop zonder afspraak Huis van de Wijk Middelwatering

In alle wijken van Capelle vind je een Huis van de Wijk. Hier kun je terecht voor informatie en hulp, maar ook gewoon om mensen te ontmoeten tijdens een gezellige koffieochtend. In Middelwatering kun je vanaf nu ook zonder afspraak binnenlopen voor een kleine hulpvraag.

Huis van de Wijk

Huis van de Wijk Middelwatering is dé plek voor ontmoeting voor bewoners uit de wijk. Je kunt altijd binnenlopen voor een praatje en kopje koffie. Er zijn allerlei ontmoetingsactiviteiten en vormen van dienstverlening. Zo is er een koffieochtend, een spreekuur voor hulp bij mobiele apparaten (Smart-hulp), een spelletjesmiddag en een muziekmiddag waarop een DJ langspeelplaten draait. Ook zijn er de Wijktafel, wijkwinkel en het administratiecafé.

NIEUW: inloop zonder afspraak voor kleine hulpvraag

Wil je iets uitprinten, heb je hulp nodig bij het inloggen met je DigiD, wil je een evenement aanmelden op Maak Capelle of heb je een andere kleine hulpvraag? Vanaf nu kun je hiervoor elke donderdag van 13.30 tot 15.30 uur zonder afspraak binnenlopen in Huis van de Wijk Middelwatering. Kom langs, de koffie staat klaar en we helpen je graag!

Openingstijden en telefoonnummer

Huis van de Wijk Middelwatering is gevestigd op de Reigerlaan 66 en is telefonisch bereikbaar op 010 – 316 98 51 (maandag tot en met vrijdag, 9.00 – 17.00 uur).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio