17.2 C
De Bilt
zaterdag, 25 mei 2024

Interactieve online bijeenkomst voor ouders met het thema alcohol

Rotterdam – Interactieve online bijeenkomst voor ouders op maandag 16 november om 19:30 uur organiseert Youz samen met theatergezelschap Helder Theater. Het thema van deze bijeenkomst is alcohol. Wat doet alcohol met de hersenen? Waarom is het schadelijk voor jongeren? En hoe bespreek ik dit met mijn kind en hoe maak ik afspraken?

Maak je keuze.nl

Interactieve bijeenkomst

Tijdens de bijeenkomst speelt het theatergezelschap verschillende situaties na, die je als ouder bekend kunnen voor komen. Preventiemedewerkers van Youz geven informatie en gaan graag met je in gesprek (als je hier behoefte aan hebt). Wil je meer informatie over de ouderbijeenkomst of wil je je aanmelden, ga dan naar de website www.puberenco.nl. Daar vind je het aanmeldformulier.

image002

Deelname aan de avond is gratis. Gemeente Brielle, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Nissewaard en Westvoorne steunen deze campagne in samenwerking met Youz verslavingszorg. Heb je vragen? Neem dan contact op met Youz, afdeling preventie via preventie@youz.nl of door te bellen naar 088-3580960.

image001 1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio