17.1 C
De Bilt

Jack Plooij boekenpresentatie druk bezocht in Rotterdam

Rotterdam –  Jack Plooij stond afgelopen donderdag op hemelvaartdag op het podium midden in de winkelcentrum de Lijnbaan Bij de  the Racing store voor een boekenpresentatie van zijn nieuwe boek Verhalen uit de pits, van Schumacher tot verstappen. Waar veel mensen zijn op afgekomen zijn.

Veel fans voor Jack Plooij

Onder toe ziend oog van veel trouwe fans en kijkers van de f1 presenteerde Plooij zijn boek wat verhalen bevat van achter de schermen en de het veld van de formule 1. En hoe jack is begonnen van tandarts naar verslaggever pit verslaggever bij Ziggosport van de formule 1 dit gebeurt door middel van leuke verhalen met een tikkie humor.

Eerste boek overhandigd

Na de presentatie werd door Plooij het eerste boek van verhalen uit de pits, van Schumacher tot Verstappen, overhandigt aan Frans Verschuur die Jack mee nam naar het beging in de racewereld.  

Veel fans in de rij voor het boek en een handtekening

Na aanvang van de presentatie van het boek kon in de winkel het boek gekocht worden en gesigneerd worden door de schrijver zelf, waar ook de mogelijkheid was voor een foto en vragen te stellen.

Het Boek Jack Plooij verhaal uit de Pits is officieel pas 4 juni te koop bij alle boekwinkels in Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio