21.9 C
De Bilt

Jules Bijl waarnemend burgemeester Leidschendam-Voorburg

Vlaardingen – Met ingang van 1 september aanstaande is wethouder Jules Bijl door de Commissaris van de Koning van Zuid-Holland aangesteld als waarnemend burgemeester van Leidschendam-Voorburg. Dat betekent dus dat hij Vlaardingen verlaat.

Jules Bijl

Bijl volgde een jaar geleden Sebastiaan Nieuwland op, die burgemeester werd van Uitgeest. Het college van burgemeester en wethouders vindt het spijtig dat hij zo snel weer vertrekt, maar feliciteert Jules Bijl met deze prachtige uitdaging.

Waarnemend burgemeester

Jules Bijl treedt in de plaats van de heer Tigelaar die afgelopen week bekendmaakte in dienst te treden bij de Laurentius Stichting in Delft. Jules Bijl: “Het is natuurlijk een vrij plotselinge en onverwachte wending van mijn loopbaan, ook voor mij. En zeker omdat ik nog maar kort wethouder ben in Vlaardingen. Toch heb ik besloten om op deze waarneming in te gaan, en terug te keren in het burgemeestersvak. Hoewel de financiën in Vlaardingen structureel zeker nog discipline behoeven gloort er ook perspectief voor de stad. Ik ben dankbaar voor de steun en samenwerking die ik sinds mijn aantreden heb mogen ondervinden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio