Huizen van de Wijk, KinderLab en wijkwinkels weer open

Capelle aan den IJssel – Vanaf 1 juli zijn de locaties van Welzijn Capelle – Huizen van de Wijk, KinderLabs en wijkwinkels – weer open en starten de diverse activiteiten weer op. Maar: alles op afspraak, soms met aangepaste openingstijden, en met een beperkt aantal deelnemers per activiteit.

Jongerenlocaties zoals KinderLabs

Voor de jongerenlocaties, zoals de KinderLabs, wordt deze maand bekeken welke activiteiten waar kunnen opstarten. CAPSLOC is nog gesloten voor podiumactiviteiten. Wel is het terras open, zijn er online optredens, kan de oefenruimte worden gebruikt en zijn er diverse workshops online en offline in voorbereiding.

Wat is er nu anders?

Veel medewerkers van Welzijn Capelle hielden, ondanks de beperkingen, intensief telefonisch contact met hun cliënten. Op straat, bij de huisdeur, telefonisch, via beeldbellen en via sociale media. Per 1 juli werken ze weer op locatie en steeds meer op de ‘gewone’ manier, in combinatie met online werken en telefonisch contact. Huisbezoeken kunnen weer. Persoonlijke afspraken voor hulp, buurtbemiddeling of andere ondersteuning, zijn ook weer mogelijk doordat verschillende spreekkamers nu een kuchscherm hebben.

Aangepaste openingstijden

Het bezoeken van alle locaties van KinderLabs, Huizen van de WIjk en de wijkwinkels (behalve CAPS Garden, het terras van CAPSLOC) gaat op afspraak. Bij activiteiten is vooraf aanmelden verplicht, en per locatie gelden de RIVM-richtlijnen. Vanwege corona zijn de openingstijden van de locaties tijdelijk anders. Voor meer informatie, zie:

Voor de Huizen van de Wijk en de jongerenlocaties, mail naar info@welzijncapelle.nu of bel 010 – 707 49 00.

Voor updates, hou www.welzijncapelle.nu/corona-nieuws in de gaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img