8.8 C
De Bilt

KinderLabs Short Movie: feestje!

Capelle aan den IJsselIn de nieuwe KinderLabs Short Movie is te zien dat veel Capelse kinderen en hun ouders na schooltijd nog graag in de Kinderlabs zijn. Kinderen leren en doen er van alles; ouders ontmoeten er andere ouders, doen workshops of stellen opvoedvragen. Op woensdag 31 januari wordt de film gedraaid in CAPSLOC. Mét een feestje! Wethouder Eric Faassen lanceert de film.

Nieuwe Kinderlabs Short Movie

De nieuwe KinderLab Short Movie is een korte film die laat zien wat een toffe plekken de KinderLabs zijn. Wat er te doen is, met wie de KinderLabs samenwerken, én waar het vooral om draait bij de KinderLabs: bewegen, taal, talentontwikkeling en omgaan met geld.

Tijdens en na de lancering van de video op 31 januari zijn er allerlei leuke dingen te doen voor kinderen: een silent disco met discjockey, ontmoet Sonic the Hedgehog, foto’s laten maken in de photobooth, en meer. En natuurlijk is er lekkers, zoals popcorn en suikerspinnen. Na 31 januari is de KL Short Movie ook te zien op YouTube.

Aanmelden en adres

Het Kinderlabsfilm-feestje is op woensdag 31 januari, 14.00 – 16.00 uur, in CAPSLOC (Pelikaanweg 3). Aanmelden is verplicht via welzijncapelle-kinderlabs.op-shop.nl.

KinderLabs

De KinderLabs zijn fijne en inspirerende plekken in Schollevaar (Louvre 1), Middelwatering (Reigerlaan 66) en Schenkel (Bongerd 8). Kinderen van 0 – 12 jaar kunnen hier veilig samenzijn, leren en plezier maken. Ook zijn er activiteiten voor ouders. Voor meer info, zie www.welzijncapelle.nl/kinderlabs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio