1.4 C
De Bilt

KinderLabsDag in Capelle trekt veel bezoekers

Capelle aan den IJssel – Op woensdag 27 oktober vonden er Capelse KinderLabs Kinderen en ouders die zin hadden in een gezellig dagje en veel leuke (buiten)activiteiten, konden woensdag 27 oktober terecht bij een van de drie Capelse KinderLabs. Het was namelijk de hele dag KinderLabDag. En wát voor een dag! Bij elk KinderLab genoten honderden kinderen van alles wat er te doen was. Binnen maar vooral ook buiten.

KinderLabs

Het was in alle drie de KinderLabs open dag: Middelwatering, Schollevaar én op de nieuwste locatie, Schenkel. Kinderen en hun ouders kwamen een kijkje nemen en maakten kennis met de KinderLab-professionals van Welzijn Capelle, Sportief Capelle, de bibliotheek en het Centrum voor Jeugd en gezin. Maar waar ze natuurlijk vooral voor kwamen waren de circus-, kook- en dansworkshops, het schminken en de springkussens. En niet te vergeten de overheerlijke poffertjes!

Juist nu

KinderLab-coördinator Isabelle van den Bergh: ‘Dat er zoveel bezoekers waren, laat duidelijk zien dat kinderen en ouders veel behoefte hebben aan activiteiten in hun eigen wijk. Zeker in deze tijd.’ Bij iedere locatie van het KinderLab kwamen honderden kinderen langs: heel veel nieuwe, maar ook vertrouwde gezichten.

Ontdek, Ontmoet, Beweeg, Leer en Kook!

Stefan Kort, sociaal werker van KinderLab Middelwatering: ‘De kinderen hebben een geweldige dag gehad. Wij zijn superblij met deze overweldigende opkomst. Ontdekken, ontmoeten, bewegen, koken en leren was wat de kinderen vandaag deden. Precies waar onze KinderLabs voor staan. Alle kinderen en ouders in Schenkel, Schollevaar en Middelwatering zijn van harte welkom bij ons!

’De KinderLabs zijn supergezellige en vet coole plekken voor kinderen – én hun ouders. Kinderen leren er nieuwe dingen en elkaar kennen. Ouders kunnen elkaar daar ontmoeten en terecht met bijvoorbeeld opvoedvragen. Meer weten? Kijk op welzijncapelle.nu/kinderlabs. Of kom een keertje langs!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio