22.6 C
De Bilt
donderdag, 18 augustus 2022

Lancering van Jong Leefbaar Capelle geeft Capelse jongeren een stem in de politiek

Het is tijd om meer Capelse jongeren lokaal bij de politiek te betrekken! Vandaag lanceren wij daarom vol energie Jong Leefbaar Capelle, de jongerenbeweging van Leefbaar Capelle. Lokale partijen spelen al jaren een ontzettend belangrijke rol in het Nederlandse politieke landschap. Ook in Capelle aan den IJssel, waar Leefbaar Capelle sinds 2002 een sleutelrol speelt in de Capelse politiek. Het wordt nu tijd dat ook de Capelse jongeren zich politiek kunnen aansluiten bij een lokale politieke jongerenbeweging.

Jong Leefbaar Capelle

Jong Leefbaar Capelle gaat zich binnen Leefbaar Capelle en binnen de gemeenteraad hard maken voor de belangen van de Capelse jongeren. Wij gaan de straat op om in gesprek te gaan met jongeren en willen het luisterend oor zijn voor onze leeftijdsgenoten. Wij zullen daarnaast trainingen en activiteiten organiseren om jongeren die lokaal politiek betrokken willen worden verdieping te geven. Ons motto is simpel: voor de Capelse jongeren, door de Capelse jongeren.

5 jongeren op de lijst

Bij de verkiezingen op 14-15-16 maart staan er 5 leden van Jong Leefbaar Capelle op de lijst van onze moederpartij. Dominique Armfield (34, #3), Alain Molengraaf (18, #8), Benne Kerver (27, #10), Lydia Witvliet (21, #14) en Simeon Heerens (17, #17).

Ben je geïnteresseerd of wil je meer te weten komen? Laat het ons weten! Meld je vandaag nog aan om mee te doen met Jong Leefbaar Capelle via jong@leefbaarcapelle.nl of stuur ons een bericht op Facebook of Instagram!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio