15 C
De Bilt

Lokale samenwerking: Jumbo Meijerink en Avonturenboerderij Molenwaard

Molenaarsgraaf – Jumbo Meijerink en Avonturenboerderij Molenwaard bieden, vanaf medio maart, met hun unieke samenwerking een extra (winkel)beleving aan de lokale klanten van de supermarkt. 

De passie van de een, is de inspiratie voor de ander. De droom van Michael van Hoorne, directeur van Avonturenboerderij Molenwaard, wakkerde de ondernemersgeest aan van Daan Meijerink, eigenaar van Jumbo Meijerink in Molenaarsgraaf. Zo ontstond een bijzondere, lokale samenwerking tussen beide bedrijven. “Er is niets leukers om samen met passievolle ondernemers zoals Michael de consument centraal te stellen”, aldus Daan Meijerink.

“Daan heeft een prachtige winkel en is lokaal erg betrokken. Geweldig dat we de handen ineen hebben kunnen slaan en mensen op deze manier de kans kunnen bieden om met een interessante korting naar ons nieuwe themapark te komen. Zo kan de hele regio kennismaken met Fien & Teun én de rest van de Avonturenboerderij”, vult Michael van Hoorne aan.

Jumbo Dagje Uit naar Avonturenboerderij Molenwaard

Op 14 maart 2018 start de actie ‘Jumbo Dagje Uit’, waarbij klanten met kortingsmunten kunnen sparen voor de leukste dagjes uit. Zo ook bij Jumbo Meijerink, maar er is meer! Op vrijdag 16 maart komen de bekende tv-karakters Fien & Teun naar de supermarkt in Molenaarsgraaf voor een uitgebreide meet & greet. Het vrolijke boertje en boerinnetje zijn tevens het gezicht van Avonturenboerderij Molenwaard.
Daarbij zal een display met diverse Fien & Teun-producten op de winkelvloer staan én speciaal bij Jumbo Meijerink ontvangen de klanten, bij hun keuze voor het Jumbo Dagje Uit naar Avonturenboerderij Molenwaard, een voucher voor een gratis voorleesboek van Fien & Teun.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio