20.3 C
De Bilt

Meidenclub No Filter heeft nog een paar plekken beschikbaar!

Capelle aan den IJssel – In september is No Filter weer gestart. Capelse meiden van 11 tot 15 jaar kijken elke week uit naar deze meidenclub in buurtcentrum De Fluiter. Zoals een van de meiden het zegt: ‘We leren elkaar kennen en bouwen een band op samen, en Yasmina en Zandia maken het heel gezellig en staan voor ons klaar!’ Er zijn nog een paar plekken over, dus meld je gauw aan.

De meiden gaan samen met van alles aan de slag, bijvoorbeeld met vloggen en beauty. Ook kunnen ze aan de begeleiders vragen stellen over alles wat belangrijk voor ze is. Maar natuurlijk hebben ze vooral lol.

Meidenclub No Filter

Meidencoach Zandia en Yasmina van Jongerenwerk Capelle en Welzijn Capelle begeleiden de meidenclub. Zandia: ‘Het is superfijn om met meiden van je eigen leeftijd te kletsen over dingen als sociale media, vriendschappen en pesten. Of het nou de lastige dingen zijn, of juist iets waar je trots op bent. Het helpt om zelfverzekerder te worden en beter met bepaalde dingen om te gaan. Dus kom erbij!’

Yasmina en Zandia zien ‘hun’ meiden veranderen. Ze durven te vertellen over hun onzekerheden, helpen elkaar en geven elkaar tips. En het mooiste: aan het eind van de vrijdagmiddag lopen ze met meer zelfvertrouwen de deur uit.

Aanmelden of langskomen

Tot 2 december kunnen meiden uit Capelle aan den IJssel zich aanmelden bij Zandia (z.edhiehoessein@welzijncapelle.nu | 06 – 250 97 245) of Yasmina (Y.ElAzzouzi@welzijncapelle.nu | 06 – 103 77 621). Maar gewoon gezellig langskomen kan natuurlijk ook.

Wanneer & waar

Meidenclub No Filter is elke vrijdag om 16.00 uur in Buurtcentrum de Fluiter (Wiekslag 3).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio