13.1 C
De Bilt

Met het Vakantiepaspoort op avontuur in en om Rotterdam

Capelle aan den IJssel – Alle leerlingen van de basisscholen in Capelle krijgen deze week op school van hun juf of meester een Vakantiepaspoort. Ook is het paspoort vanaf 3 juli te koop bij de balie van Burgerzaken in het gemeentehuis.

Wethouder Harriët Westerdijk: “In het Vakantiepaspoort staan leuke, sportieve en leerzame dingen om te doen in en om Rotterdam. Je kunt met je paspoort met korting of gratis naar musea, zwembaden, speeltuinen en nog veel meer. Het paspoort geeft veel pret wanneer je thuis bent deze zomervakantie.”

Vakantiepaspoort kopen

Voor kinderen die niet in Capelle op de basisschool zitten of basisschoolkinderen die komen logeren is het paspoort te koop in het gemeentehuis. Het kost dan € 4,50. Een afspraak maken is niet nodig.

Het paspoort is geldig van zaterdag 8 juli tot en met zondag 20 augustus. Meer informatie staat op www.vakantiepaspoort.nl 

RET kids vrij

Een tip voor wie met het openbaar vervoer naar een bestemming uit het paspoort gaat. Op woensdagmiddag en zondag kunnen drie kinderen van 4 tot en met 11 jaar gratis met een betalende volwassene mee in de metro of bus van de RET. Kijk voor meer informatie op: www.ret.nl/kidsvrij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio