14.8 C
De Bilt

Metro rijdt door stopblok in Spijkenisse

Spijkenisse – Zondagnacht is een metro door een stopblok gereden bij station De Akkers in Spijkernissen de crash vond plaats rond 00:30. Door nog onbekende oorzaak is de metro met hogesnelheid door een stopblok gereden. Op het moment van het ongeluk was alleen de bestuurder aanwezig.

Metro Crasht

Hulpdiensten werden masaal opgeroepen naar de plek van het ongeval, Daar hebben de hulpdiensten groot materiaal ingezet en is er snel opgeschaald naar GRIP 1 (Een term voor hulpdiensten ,meer materiaal en eenheden)

bestuurder

De bestuurder is voor controle overgebracht naar het dichtsbijzijnde ziekenhuis, Volgens een woordvoerder van de politie was de bestuurder erg geschrokken maar maakt hij het naar omstandigheden goed.

Berging

Voor de berging van het stel zal eerste een plan gemaakt moeten worden. Volgens de woordvoerder van de politie zal een speciaal bedrijf in samenwerking met de RET en eventuele aanwezige hulpdiensten een plan van aanpak gaan maken. Aangezien een metrostel niet al te licht is zal dit in goede samenwerkingsverband moeten gaan, Dit voor de veiligheid en om meer schade te voorkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio