Mickel Beckers nieuwe gemeentesecretaris Lansingerland

Langsingerland – Het College van Burgemeester en Wethouders heeft Mickel Beckers benoemd tot nieuwe gemeentesecretaris van Lansingerland. De 52-jarige Lansingerlander volgt daarmee op 1 januari 2022 interim-gemeentesecretaris Wilma Atsma op.

Huidige baan in Rotterdam

Beckers is op dit ogenblik directeur Sport, Onderwijs en Cultuur bij de gemeente Rotterdam. Daarvoor had hij verschillende functies bij diezelfde gemeente. Zo was hij eerder directeur Jeugd en Onderwijs en jarenlang als interim-manager verbonden aan de gemeente Rotterdam. Hij woont ook in de gemeente Lansingerland.

Beckers past bij de uitdagingen van Lansingerland

Het college van B&W heeft in haar selectieprocedure gekozen voor een secretaris met oog voor het karakter en de kwaliteiten van Lansingerland. Het gemeentebestuur meent dat Beckers met zijn kennis en capaciteiten past in de uitdagingen van Lansingerland in de Metropoolregio Rotterdam- Den Haag.

Burgemeester vol vertrouwen

Burgemeester Pieter van de Stadt over de komst van de nieuwe gemeentesecretaris. “De nieuwe gemeentesecretaris krijgt een belangrijke rol bij het verder ontwikkelen van een dienstverlenende en toekomstbestendige organisatie.” Van de Stadt kijkt uit naar de komst van de nieuwe secretaris en wijst op zijn ruime ervaring met zowel bestuurders als met medewerkers binnen een ambtelijke organisatie. ” Dat is wat onze gemeente nu nodig heeft.”

Verbinden en ruimte geven

Beckers ziet in zijn nieuwe baan een grote uitdaging. “De gemeente Lansingerland heeft een enthousiaste en bevlogen gemeentesecretaris en algemeen directeur nodig, die kan verbinden én ruimte geeft. Dat spreekt mij enorm aan. Ik kijk uit kennis te maken met de collega’s en ons gezamenlijk in te zetten voor Lansingerland.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img