mishandeling van 2 mannen, Politie zoekt getuigen

Rotterdam – De politie zoekt getuigen van een flinke mishandeling die 8 oktober plaatsvond.

Op deze zondagochtend liep twee mannen van 22 en 23 rond 03.30 uur op de Zuiderparkweg, ter hoogte van het Zuiderterras. Beide mannen hadden een evenement in Ahoy bezocht en liepen in de richting van de Dirk aan de overkant van de Zuiderpark. Onder het viaduct van de loopbrug bij deze supermarkt kwam een groepje jongens van 16-19 jaar op het tweetal aflopen en een van hen vroeg een van de hen om een sigaret. Geen van  beide had iets te roken bij zich, maar dat viel bij de groep jongens niet goed. Ze begonnen zich direct agressief tegen het tweetal te gedragen en beide werden mishandeld.
Een van de mannen belandde door deze grove en zinloze mishandeling in het ziekenhuis. De ander hoefde zich niet medisch te laten behandelen.

Politie zoekt getuigen van mishandeling
De politie wil deze zaak graag oplossen en zoekt getuigen. Heeft u de mishandeling zien gebeuren of heeft u andere informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met de recherche in Rotterdam Zuid via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img