-2.1 C
De Bilt

Negen gedecoreerden in Capelle aan den IJssel tijdens lintjesregen 2018

Capelle aan den IJssel – Op donderdag 26 april worden in Capelle aan den IJssel negen mensen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau benoemd. In het Isala Theater reikt burgemeester Peter Oskam vanaf 9.00 uur in persoonlijke bijeenkomsten de bij de koninklijke onderscheiding horende versierselen uit aan de gedecoreerden.

De negen gedecoreerden zijn: 

De heer A. Nell

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Meneer Nell ontvangt zijn Koninklijke onderscheiding onder anderen voor zijn diverse functies binnen de Protestantse wijkgemeenten Schenkel.

 

De heer J. (Jos) Schmets

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Meneer Schmets ontvangt zijn Koninklijke onderscheiding onder anderen voor zijn diverse functies bij de Stichting Capelse Festiviteiten en buurtcentrum De Trefhoek zoals Koningsdag en de jaarlijkse Sinterklaasintocht.

De heer Schmets. Foto Jan van den Arend

Mevrouw E.L.M. (Thea) De Kok

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Mevrouw de Kok ontvangt haar Koninklijke onderscheiding onder anderen voor haar functies bij De Zonnebloem waar zij dit jaar precies 25 jaar vrijwilligerswerk voor doet.

Mevrouw De Kok Foto Jan van den Arend

 

De heer J.J. (Jaap) Vervloet

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Meneer Vervloet ontvangt zijn Koninklijke onderscheiding onder anderen voor bestuurswerk voor de Hollandse Vereniging voor Genealogie “Ons Voorgeslacht”.

De heer Vervloet foto Jan van den Arend

Mevrouw C.T. (Judy) Chan-Li

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Mevrouw Chan-Li ontvangt haar Koninklijke onderscheiding onder anderen voor haar bestuurswerk voor de Stichting Chun Pah Rotterdam waarvan zij sinds 2011 voorzitter is.

Mevrouw Chan Li foto Jan van den Arend

Mevrouw C. (Cora) van Oosterhout

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Mevrouw van Oosterhout ontvangt haar Koninklijke onderscheiding onder anderen voor haar onbezoldigde functie als onderwijsassistente op de Montessorischool in Capelle. Werk dat zij al 35 jaar doet.

Mevrouw van Oosterhout foto Jan van den Arend

 

De heer T. (Theo) Vogelaar

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Meneer Vogelaar ontvangt zijn Koninklijke onderscheiding onder anderen voor zijn inzet en functies bij de Daniel den Hoed Kliniek.

De heer Vogelaar foto Jan van den Arend

 

Mevrouw P. (Phyllis) Lander

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Mevrouw Lander ontvangt haar Koninklijke onderscheiding onder anderen voor haar rol bij het hospice Pallieterburght en de Stichting Pallieter.

Mevrouw Lander foto jan van den Arend

 

De heer P. (Peter) Draaisma

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

De heer Draaisma ontvangt zijn Koninklijke onderscheiding onder anderen vanwege zijn rol als bestuursvoorzitter van het IJsselland Ziekenhuis en zijn betrokkenheid bij de Stichting Pallieter.

De heer Draaisma foto jan van den Arend

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio