15.6 C
De Bilt

Nissewaard Lokaal stelt kieslijst vast

Nissewaard – Tijdens de algemene ledenvergadering, afgelopen maandag, hebben de leden van Nissewaard Lokaal de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 vastgesteld. Als lijsttrekker is Chris Hottentot verkozen. Hottentot is sinds 2006 actief in de lokale politiek en kan gerust een ervaren rot worden genoemd. Regelmatig weet hij het gemeentebestuur en andere partijen met zijn kritische vragen het vuur aan de schenen te leggen.

Nissewaard Lokaal zet zich in de gemeenteraad in voor inwoners en ondernemers die er vaak niet doorkomen bij de gemeente. Met de inzet van wijkvertegenwoordigers, waar de partij dit jaar mee is begonnen, hoopt de partij nog meer voor inwoners op te kunnen komen. De wijkvertegenwoordigers vormen de oren en ogen in de wijk en geven signalen door aan de fractieleden, die er vervolgens aandacht voor vragen in de gemeenteraad. Hierdoor zijn al meerdere zaken in de wijken verbeterd.

Nissewaard Lokaal

Hoewel Nissewaard Lokaal vaak kritisch is, blijft de partij altijd constructief meedenken en zaken voor elkaar krijgen. Dit leidde er toe dat er vorige week drie moties van de partij zijn aangenomen in de begrotingsraad. Bovendien volgt er, op initiatief van Nissewaard Lokaal, binnenkort een integrale discussie over de verkeersveiligheid van Simonshaven en Zuidland na vragen hierover van wijkvertegenwoordigers.

Kieslijst

Hieronder volgt de top 10 van de kieslijst. De volledige lijst wordt later bekend gemaakt:

1) Chris Hottentot
2) Koos Smeding
3) Fred Seker
4) Tom den Daas
5) Gerda den Daas-Groenenboom
6) Remco van Schijndel
7) Esther Mensink-Boers
8) Milou Poelman
9) Sebastiaan Vermeulen
10) Geerte Oudekerk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio