21.7 C
De Bilt

Onderzoek naar verdachte dodelijk schietincident

Rotterdam – De politie zet alle zeilen bij om degene(n) die verantwoordelijk is of zijn voor het ombrengen van de Rotterdamse rapper Feis op te kunnen pakken. De 32-jarige rapper werd dinsdagochtend 1 januari neergeschoten op de Nieuwe Binnenweg. De 31-jarige broer van het slachtoffer raakte hierbij levensgevaarlijk gewond.

Direct na het schietincident hield de politie zeven verdachten aan op het Heemraadsplein; drie vrouwen van respectievelijk 15, 32 en 49 jaar en mannen in de leeftijd van 36 tot 45 jaar, allemaal uit Rotterdam. Zes van de verdachten zijn inmiddels heengezonden, zij blijken geen aandeel te hebben gehad in het schietincident. Een 36-jarige man zit nog vast voor verboden vuurwapenbezit en wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Deze verdachte heeft ook geen aandeel in het schietincident.

Zoektocht

De zoektocht naar de daadwerkelijke schutter(s) gaat onverminderd door. Naar aanleiding van een eerdere getuigenoproep zijn al bruikbare tips en foto’s binnengekomen, waarvoor veel dank. Nog steeds is alle hulp van getuigen, en dan met name in de vorm van foto- en videomateriaal, van harte welkom. Was u tijdens oud en nieuw, voorafgaand of tijdens het schietincident aanwezig op de Nieuwe Binnenweg of in een café in die straat en heeft u opnames gemaakt? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem. Online informatie doorgeven kan via onderstaand tipformulier. Het uploaden van beelden kan ook via dit webformulier.

Tipformulier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio