15.6 C
De Bilt

Tankstation Capelle aan den IJssel slachtoffer van ramkraak

Capelle aan den IJssel – Vanochtend werd een tankstation van Lukoil aan de Schermerhoek in Capelle aan de IJssel zwaar beschadigd door een ramkraak. Een auto met drie mannen was hard tegen de voorpui aangereden. Een zogenaamde ramkraak.

Politie zeer snel

Toevallig reed op dat moment de politie een patrouille in de omgeving en kon zeer snel ter plaatse zijn. Bij aankomst zagen zij de daders op de vlucht slaan, die met hoge snelheid richting Nieuwerkerk aan den IJssel reden.

Ramkraak wordt achtervolging

Na een onstuimige achtervolging verloren de verdachten de macht over hun stuur en sloegen over de kop. Zij belandden met hun voertuig in een sloot, waardoor de politie 2 verdachten direct kon aanhouden. De derde verdachte raakte voortvluchtig, ondanks de inzet van een helikopter.

Sigaretten mogelijk doelwit

Aan het tankstation is aanzienlijke schade aangericht. De buit waar de ramkrakers op uit waren zijn vermoedelijk de sigaretten, die door hun hoge prijzen steeds vaker een interessant doelwit voor criminelen worden. Of er ook daadwerkelijk iets verdwenen is, blijft nog onbekend voorlopig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio