17.2 C
De Bilt
zaterdag, 25 mei 2024

Rotterdampas ook in 2024 beschikbaar voor inwoners van Maassluis

Inwoners van Maassluis kunnen ook in 2024 gebruik maken van de Rotterdampas. De nieuwe pasperiode loopt van 1 maart 2024 tot en met 28 februari 2025.

De Rotterdampas is een kortingspas van Rotterdam en de regio. Pashouders kunnen gratis of met korting toegang krijgen tot meer dan 750 attracties en activiteiten zoals musea, diergaarde Blijdorp, bioscopen, zwembaden, Plaswijckpark en nog veel meer. Alle inwoners van Maassluis kunnen een Rotterdampas kopen.

Wat kost de Rotterdampas?

Het basistarief voor de pas is € 65,-. Maar inwoners met een lager inkomen, studeren of minderjarig zijn, kunnen de pas mogelijk aanschaffen voor een lager bedrag. De tarieven en voorwaarden blijven hetzelfde als vorig jaar. Wethouder Sjoerd Kuiper is blij dat de pas weer beschikbaar is voor Maassluizers: “Als vader weet ik hoe leuk het is om met het gezin uitstapjes te doen.

Met de Rotterdampas kun je leuke en bijzondere activiteiten ondernemen in Rotterdam en omgeving en tegenwoordig ook in Den Haag en Gouda. Extra mooi is dat inwoners met een lager inkomen ook voor een lager tarief gebruik kunnen maken van de pas. Zo zorgen we ervoor dat iedereen kan meedoen.”

Pas aanvragen of verlengen

Dat kan bij het Publiekscentrum van de gemeente Maassluis. Het Publiekscentrum werkt op afspraak. U kunt digitaal een afspraak maken via www.maassluis.nl/afspraak-maken. Inwoners die een pas hadden in 2023 kunnen deze digitaal verlengen via de website van de pas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio