13.8 C
De Bilt

Samen aan tafel: lunch voor Capellenaren met dementie

Netwerkgroep Mantelzorg Capelle organiseert op 21 september vier lunches voor mensen met dementie en hun naasten. Donderdag 21 september is Wereld Alzheimer Dag. Op die dag staan we extra stil bij mensen met dementie en hun familie en partners. Op verschillende plaatsen in het land vinden er activiteiten plaats in het teken van dementie.

Het thema van de Wereld Alzheimer dag in Capelle aan den IJssel is ‘Samen aan tafel’. Deelnemers ontmoeten bij een heerlijke lunch anderen die te maken hebben met een naaste met een vorm van dementie. Op een ontspannen manier kunnen mensen ervaringen uitwisselen. Op elke locatie is een mantelzorgcoach van Mantelzorg Capelle aanwezig voor een luisterend oor of advies. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd van €4.

Adressen

Op deze adressen wordt een lunch georganiseerd op Wereld Alzheimer Dag:

  • Aafje de Roo van Capelle & De Zellingen, De Baronie 326 (Oostgaarde); maak gelijk kennis met een virtual reality-bril!
  • De Vijverhof, Reigerlaan 251 (Middelwatering)
  • De Zellingen, Beemsterhoek, de Beemsterhoek 338 (Oostgaarde)
  • De Zellingen, Bazuin 1 (Schollevaar)

Kosten en aanmelden lunch

De eigen bijdrage voor deze gezellige lunch is €4 per persoon. Inschrijven kan tot uiterlijk dinsdag 12 september via vip@welzijncapelle.nu of 010 – 264 02 20, onder vermelding van locatie en dieetwensen.

Netwerkgroep Mantelzorg is een samenwerking van De Zellingen, Aafje, De Vijverhof en Welzijn Capelle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio