1.7 C
De Bilt

Slachtoffer bij brand in tuinhuis Ouderkerk aan den IJssel

Ouderkerk aan den IJssel- Zaterdagavond rond half 10 kwam er bij de Meldkamer brandweer een melding binnen van een brand in een tuinhuis. De meldkamer stuurde eerst de brandweer van Krimpen aan den IJssel omdat er werd gezegd dat de melder zich in krimpen bevond. Nadat de melder aangaf op de dijk te wonen tussen Krimpen en Ouderkerk werd ook de Ouderkerse brandweer gealarmeerd. Toen de melder aangaf dat er mogelijk sprake zou zijn van een slachtoffer werd er ook een ambulance meegestuurd.

Daadwerkelijk sprake van een slachtoffer

Bij de brand waren twee slachtoffers, maar is 1 persoon gewond geraakt. Het slachtoffer had brandwonden en had rook ingeademd. De ambulance is ter plaatste gekomen om meneer na te kijken. Na die controle bleek dat de man met spoed naar het ziekenhuis vervoerd moest worden. Hoe het met het slachtoffer is en wat zijn verwondingen zijn is niet bekend.

Brandweer snel retour post

De brandweer van krimpen aan den IJssel en Ouderkerk waren snel ter plaatse. Waardoor de brand snel onder controle was. De brandweer van krimpen kon daarom snel terug naar de kazerne. De brandweer van Ouderkerk heeft het pand nagekeken en een CO meting gedaan. Nadat de brandweer klaar was met de controles konden deze na een klein half uurtje retour kazerne.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio