9.5 C
De Bilt

Straatverlichting Vlaardingen punt van zorg voor CU-SGP

Vlaardingen – Komend weekend wordt de klok een uur teruggezet en gaat de wintertijd in. Verlichtingscampagnes krijgen op dit moment door diverse organisaties het startsein om te lanceren. De donkeredagen staan voor deur en er wordt geadviseerd om de lichten van uw voertuig en huis te controleren of deze in orde is.

Verlichting door takken belemmerd

Dit moment is voor de ChristenUnie/SGP-fractie ook een moment om naar de gemeentelijke straatverlichting te kijken. Het valt op dat bij diverse straten de lantarenpalen in de takken en bladeren van de bomen verdwijnen. Waardoor de lamp niet voldoende op het wegdek kan schijnen en er donkere plekken ontstaan. Naast dat het hinderlijk is voor de weggebruiker kan er ook onveilige situatie ontstaan.

Snoeien voor licht

De ChristenUnie/SGP-fractie vraagt aandacht aan het college om daar waar nodig is de takken rondom de lampen van de lantarenpalen te laten snoeien waardoor het wegdek weer optimaal beschenen kan worden. Naast de overwoekerde lantarenpalen vraagt de ChristenUnie/SGP-fractie ook om de verlichting aan de Broekpolderweg in orde te laten brengen. Hier blijken sommige lampen soms niet goed of zelfs helemaal niet te werken.​

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio