13.5 C
De Bilt

Team Grootschalig Opsporing onderzoekt dood man Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Een Team Grootschalig Opsporing (TGO) is een onderzoek gestart naar de dood van een 55-jarige man uit Capelle aan den IJssel die op zaterdag in een woning aan het Alouette Erf in Capelle a/d IJssel werd gevonden. Een schouw heeft uitgewezen dat de man op gewelddadige wijze om het leven is gekomen. De politie roept getuigen op zich te melden.

Huisgenoot levenloos gevonden

Zaterdagavond rond 23.30 uur kwam een bewoner van het Alouette Erf thuis en vond zijn huisgenoot levenloos in de keuken. Hij belde meteen de politie, die er snel was en een onderzoek startte. Er is een plaats delict gevormd die door de Forensische Opsporing wordt onderzocht. Ook wordt een buurtonderzoek uitgevoerd.

TGO zet 20 onderzoekers in

Het rechercheteam wil graag zoveel mogelijk informatie van buurtbewoners en andere mogelijke getuigen krijgen. Het hiervoor opgeroepen Team Grootschalig Opsporing werkt met twintig medewerkers aan de zaak.

Getuigen gezocht

Heeft u zaterdagavond of daarna iets gezien of gehoord dat met het misdrijf te maken kan hebben, neem dan contact op met het nummer 0900-8844 of vul het tipformulier in. Als u anoniem wilt blijven, dan kunt u bellen met het Team Criminele Inlichtingen op nummer 079-3458999 of met M. (Meld Misdaad Anoniem) op 0800-7000.

Bron: Politie Rotterdam, district Rijnmond-Oost

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio