17.3 C
De Bilt
maandag, 27 juni 2022

Terugblik van burgemeester Peter Oskam op 4 jaar college Capelle

Capelle aan den IJssel – Op 14,15 en 16 maart kan er gestemd worden voor een nieuwe gemeenteraad. Het huidige college van burgemeester en wethouders heeft dan een bestuursperiode van 4 jaar achter de rug. De gemeente Capelle aan de IJssel komt de komende weken met 6 video’s waarin het college terugblikt op de afgelopen collegeperiode. Vandaag wordt de laatste video, die van burgemeester Peter Oskam,  gepubliceerd.

Burgemeester Oskam

Peter Oskam is burgemeester van Capelle aan den IJssel en daarmee voorzitter van de gemeenteraad en het college. In de video behandelt hij de onderwerpen corona, contact met de Capellenaren en de verkiezingen.

Burgemeester Peter Oskam
Burgemeester Peter Oskam. Foto: GUUS SCHOONEWILLE

Burgemeester Peter Oskam zegt in video onder meer het volgende: “Als ik terugkijk op de afgelopen 6 jaar als burgemeester dan ben ik vooral een trotse burgemeester. Onlangs ben ik herbenoemd en ook de komende 6 jaar blijf ik me met hart en ziel voor Capelle inzetten. Er is nog veel werk te doen. Maar met uw hulp, steun en betrokkenheid werken we samen aan een nog mooier Capelle.”

De video’s komen op de website van de gemeente en worden verspreid via de sociale media en het YouTube-kanaal van de gemeente.

De link naar de video van burgemeester Peter Oskam: https://youtu.be/HxZNlEhKIhE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio