8.3 C
De Bilt

Valentijnsdag: doe iets liefs voor een ander – of jezelf!

Het is alweer bijna Capelle Love City. Op 14 februari, Valentijnsdag, kun je iets liefs voor je geliefde doen. Maar dat mag natuurlijk óók voor een buur, vriend of familielid. En zelfs iets liefs voor jezelf. Zoals wethouder Ans Hartnagel het verwoordt: ‘Love City gaat om meer dan alleen romantische liefde.’

‘Want’, zegt ze, ‘Capellenaren hebben hart voor elkaar. We kijken naar elkaar om en helpen elkaar uit de brand als dat nodig is. Dat is typisch Capelle! Met een beetje liefde kun je een heleboel voor elkaar krijgen. En dat zie je terug in alles dat er georganiseerd wordt op Valentijnsdag. Hartverwarmend!’

De medewerkers van Welzijn Capelle gaan hier en daar de wijk in met kleine attenties voor bewoners. Maar vooral organiseren ze dinsdag 14 februari weer allerlei gezellige en creatieve activiteiten. Natuurlijk met Valentijnsthema. En zeker voor deze speciale dag is het extra leuk om buren, vrienden of bekenden mee te nemen.

Wat is er te doen op 14 februari?

 • 10.00 – 12.00 uur | Ontmoet CapelleDoet | Huis van de Wijk Schenkel (De Wel), Bongerd 2A
  Krijg jij ook vlinders in je buik van het helpen van anderen? Voor mensen met een drukke agenda zijn er ‘vlindervacatures’, vrijwilligerswerk voor één keer of af en toe. Vrijwilligersmakelaar Monica vertelt je er meer over. En je krijgt een mooie Valentijnsverrassing mee naar huis! Aanmelden niet nodig.
 • 13.30 – 15.30 uur l Valentijn Crea-kleuren met Lia | Huis van de Wijk Middelwatering, Reigerlaan 66
  Crea-kleuren met een Valentijn-twist. Neem een eigen kleurplaat of kleurboek mee of kies één van de Valentijnkleurplaten van het Huis van de Wijk. Aanmelden niet nodig.
 • 13.30 – 15.30 uur l Happy Chocolate | Huis van de Wijk Middelwatering, Reigerlaan 66
  Heerlijke warme chocolademelk met slagroom en wat lekkers, met liefde bereid en geserveerd. Voor een liefdevolle middag! Aanmelden niet nodig.
 • 14.00 – 15.30 uur | Valentine bingo | Huis van de Wijk Middelwatering, Reigerlaan 66
  Bingo voor jong tot oud: van 8 tot 100+! Een kind kan iets winnen wat voor een oudere bedoeld is en andersom. De winnaar kan dit dan gelijk aan een andere deelnemer geven, of later aan een bekende. Aanmelden kan via kinderlabmiddelwatering@welzijncapelle.nu.
 • 15.00 – 17.00 uur en 19.00 – 21.00 uur | inloop met koffie, thee en verrassing | Huis van de Wijk Schollevaar, Stationsplein 20

Deze keer staat de inloop in het teken van de liefde. Er is muziek en koffie met lekkernijen voor alle wijkbewoners. De inloop wordt afgesloten met een leuke verrassing. I.s.m. CMC en Oekraïens Ontmoetingscentrum OOC. Aanmelden niet nodig. Voor meer informatie, neem contact op met HvdWSchollevaar@welzijncapelle.nu.

Valentijnsactiviteit Rondelen

Verder organiseert een bewonersgroep van de Rondelen elke donderdag Creatief met kleuren voor buurtbewoners (18+). Op donderdag 16 februariis erom 10.00 – 12.00 uur een Valentijnseditie van Creatief met kleuren in De Knik, Reviusrondeel 165. Kleur mee en ontdek verborgen talenten! Voor meer informatie, neem contact op met Adrie of Maarten, 06 – 835 04 520. Aanmelden niet nodig.

Voor meer activiteiten tijdens Capelle Love City, zie www.watisertedoenincapelle.nl of de activiteitenkalender van de gemeente in deze krant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio