17.1 C
De Bilt

Wapenstraat: Verdachte aangehouden voor schietincident

Rotterdam – De politie heeft in het onderzoek naar een schietincident dat op de Wapenstraat heeft plaatsgevonden .Een vierde verdachte is door de politie aangehouden. Het gaat om een 22-jarige man uit Rotterdam. De aanhouding gebeurde op woensdag-avond 1 mei. Op woensdag 27 februari is er door een aantal mannen op elkaar geschoten in de Wapenstraat. Meteen daarna is er iemand aangehouden door de politie.

Het was ongeveer 16.30 uur die woensdagmiddag toen er een groepje mannen begon te schieten op elkaar. Snel nadat de agenten er waren werd er een 29-jarige Rotterdammer aangetroffen in de Maliestraat, een zijstraat van de Wapenstraat. Hij lag op de grond tussen geparkeerde auto’s en bleek gewond aan zijn been.

Aanhoudingen Wapenstraat

De man is overgebracht naar een ziekenhuis in de buurt. Waar hij later die dag werd aangehouden op verdenking op betrokkenheid bij dit incident. Na onderzoek door agenten in de directe omgeving is in de Maliestraat een vuurwapen in een container aangetroffen. Deze zal door de politie onderzocht worden op sporen. Op 10 maart is een tweede verdachte aangehouden. Even later werd ook een derde verdachte ingerekend door de politie. Het gaat om twee mannen van 22 en 26 jaar, beiden uit Rotterdam.

@POLITIE.NL

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio