20 C
De Bilt

Wijkrestaurant Middelwatering: chef-kok geeft startsein

Capelle aan den IJssel – Wijkrestaurant Middelwatering mocht in augustus gelukkig weer open. Niemand minder dan chef-kok Léon Kempers gaf met zijn culinaire hoogstandjes op 20 augustus weer het startsein. Het Wijkrestaurant is voor 55-plussers en is vanaf nu weer elke 4e vrijdag van de maand.

Culinaire hoogstandjes in wijkrestaurant Middelwatering

Pommes de terres Californiennes, Ratatouille de Provence – niets was te veel voor chef-kok Léon Kempers. Zijn desserts waren zelfs geflambeerd. De aanwezige buurtbewoners waren aangenaam verrast en genoten van het viergangenmenu. De sfeer was daardoor natuurlijk nog beter dan gewoonlijk.

uc?id=1ASMMCYBV5WZqAS0VCYzACh3fCr7IMcoh
Chef-kok Léon Kempers – Foto: © Welzijn Capelle

Léon Kempers woont zelf ook in Middelwatering en is een goede bekende van buurtcoach Stefan Kort. Hij had jarenlang een column in de IJssel en Lekstreek en heeft lesgegeven aan beroemdheden zoals Herman de Blijker.

Elke 4e vrijdag

Bij het Wijkrestaurant bedenken, koken en serveren een aantal geweldige vrijwilligers van Huis van de Wijk Middelwatering elke maand een lekker en gezond verrassingsmenu. Elke vierde vrijdag van de maand van 18.00 – 20.00 uur zijn 55-plussers van harte welkom om mee te eten.  Er is plaats voor 30 mensen.

Meer informatie en aanmelden

De eigen bijdrage per maaltijd is €5. Wil je ook meegenieten? Aanmelden is verplicht en kan bij de balie aan de Reigerlaan 66. Voor meer informatie over het Wijkrestaurant (of andere activiteiten in Huis van de Wijk Middelwatering), neemcontact op met buurtcoach Stefan Kort via s.kort@welzijncapelle.nu | 06 – 827 04 572.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio