Woningoverval Dordtselaan in Opsporing Verzocht

Rotterdam – Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond 28 november aandacht aan de woningoverval aan de Dordtselaan op 24 april 2017. In de uitzending worden beelden getoond van de daders.

Op maandag 24 april rond 06.15 uur wil de 69-jarige bewoner naar zijn werk. Als hij zijn voordeur opendoet duwen drie mannen hem terug zijn woning in. Ze hebben hem duidelijk op staan wachten. Eentje gooit hem op de grond, de ander houdt hem stil en de derde rooft geld uit zijn zakken. Hij kijkt ook even of er boven in het pand nog wat te halen valt maar komt de deur niet in. Ze rennen daarop snel weg richting de Heinenoordstraat. Op camera staat dat ze in een blauw-paarse Ford Focus stappen. Ook is te zien dat de mannen al in de buurt aan het rondlopen waren voordat ze toesloegen.

Bel de politie als je iets weet over deze woningoverval

Wie de mannen (her)kent, wordt gevraagd om met de politie te bellen op 0800-6070. Of anoniem belt u naar 0800-7000. Opsporing Verzocht is elke dinsdagavond te zien op NPO 1 om 20.30 uur en de herhaling is op woensdag om 11.40 uur op NPO 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img