22.1 C
De Bilt
vrijdag, 12 augustus 2022

Acties Groene Loper Deventer: bloemen en planten voordelig of voor niks

Gratis of goedkoop bloembollen of planten bestellen: dat kan via de Groene Loper Deventer. Iedereen kan meedoen. Wees er wel snel bij, want op is op!

Bloembollen en plantjes

Bestel nu met fikse korting bloembollen en plantjes en tover een kaal stukje stoep, gras of grond om in een groene oase! Met een fleurige geveltuin of boomtuin help je bijen, vlinders, vogels en andere dieren. Ook helpt groen tegen hittestress en wateroverlast. En… het vrolijkt de hele buurt op!

Korting

De biologische bloembollen zijn met fikse korting te bestellen t/m 7 augustus en de planten t/m 31 augustus. Bestel en bekijk de bloembollenpakketten en de plantenpakketten op Ulebelt.nl/plantacties.

Groene Burendag

Doe je mee aan de plantacties op Burendag (23, 24, 25 sept)? Dan kun je het aankoopbedrag van het bestelde groen terugvragen. Burendag is een feestelijke dag die je viert met je buurtbewoners. Het is een dag waarop je gezellig samenkomt en iets goeds doet voor elkaar en de buurt. Dat kan een groene activiteit zijn. Je kunt tot € 350,- van het Oranjefonds aanvragen via Burendag.nl. Wees er wel snel bij, want op is op!

De Groene Loper Deventer

De Groene Loper Deventer helpt mensen en organisaties die hun buurt willen vergroenen of biodiverser maken. Het wordt uitgevoerd door de Ulebelt. Kijk voor alle acties op: www.ulebelt.nl/groeneloperdeventer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio