8.8 C
De Bilt

Afsluiting N35 Salland-Twentetunnel vanwege asfalteringswerkzaamheden

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan het asfalt van de N35 bij de Salland-Twentetunnel. Tijdens deze werkzaamheden vervangen we de deklaag van het asfalt. In verband met de werkzaamheden en de veiligheid is de tunnel in beide richtingen afgesloten van donderdag 9 november 19.00 uur tot uiterlijk vrijdag 10 november 12.00 uur. Het verkeer moet rekening houden met omleidingen en langere reistijden.

Omleiding

Het doorgaande verkeer wordt regionaal omgeleid via omleidingsroute U10 vanuit Zwolle en U11 vanuit Almelo. De omleidingsroutes worden aangegeven met informatieborden langs de weg.

Om verkeershinder in Nijverdal tot een minimum te beperken, leiden verkeersregelaars het verkeer op het kruispunt Grotestraat-Smidsweg en het kruispunt Grotestraat-Constantijnstraat in goede banen. De verkeershinder is naar verwachting beperkt.

Onderhoudswerkzaamheden Salland-Twentetunnel

De snelwegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op www.rijkswaterstaat.nl of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio