13.5 C
De Bilt

Nieuwbouwplan Lierderholt Noord: Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) stapt in

Raalte Nieuwbouwplan Lierderholthuis Noord gaat de laatste fase in. Deze fase bestaat uit de kaveluitgifte voor twee vrijstaande en vier twee-onder-één kap woningen. De gemeente Raalte wil de grond aan een lokale CPO-groep verkopen. Zo kan er goed worden ingespeeld op de behoefte van het dorp. 

Nieuwbouwplan

De gemeente heeft samen met Plaatselijk Belang gekeken naar de beste invulling van de laatste kavels in dit plan. Uit verschillende informatiebijeenkomsten blijkt dat de jonge generatie behoefte heeft aan vrijstaande en twee-onder-één kapwoningen. Dit is door een groep geïnteresseerden – onder professionele begeleiding – vertaald naar een concreet plan voor het gebied. De gemeente Raalte is van plan om de grond rechtstreeks aan de lokale CPO-groep te verkopen, zodat zij de woningen zelf kunnen realiseren.

Meer informatie

De lokale CPO-groep voldoet aan de eisen die de gemeente aan de verkoop stelt. Ga voor meer informatie naar www.officielebekendmakingen.nl/gemeenteblad (vanaf 13 juli) of stuur een mail naar info.bouwkavels@raalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio