1.5 C
De Bilt

Olster Soepcafé op 30 september weer open

OLST – Na een zomerstop gaat het Olster Soepcafé op zaterdag 30 september weer starten. Dit jaar zal het Soepcafé nog plaatsvinden steeds op de laatste zaterdag van september, oktober en november. Vanaf 17.45 uur zijn de deuren van de tot eetcafé omgebouwde Goede Buren weer open voor iedereen die van soep en gezelligheid houdt.

Olster Soepcafé

Iedereen is welkom: of je nu alleen komt, of met een groepje, of je jong bent of oud, of je nu weinig geld te besteden hebt of veel, of je vooral voor het duurzame aspect komt of voor de gezelligheid, of je van kleine porties eten houdt of van grote. Het Olster Soepcafé is voor iedereen! Er is genoeg voor iedereen; je mag zo vaak opscheppen als je wilt. Aan het einde wordt, voor de kosten van oa de zaalhuur, een kleine vrijwillige bijdrage gevraagd.

Het Soepcafé wordt georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers. Elke laatste zaterdag van de maand halen zij overgebleven groente, fruit en zuivel die niet meer verkocht wordt door de Plus, maar die nog prima te gebruiken zijn en maken daar een heerlijke volledige maaltijd van: twee soorten maaltijdsoep, salades en dessert. Hiermee wordt voedselverspilling tegen gegaan. Én het is een mooie gelegenheid om dorpsgenoten te leren kennen.

Het Olster Soepcafé wordt gehouden in de Goede Buren, Hendrik Droststraat 22-A in Olst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio