20 C
De Bilt

Open dag Zorgboerderij ’t Hamel

Zaterdag 1 juni opent Zorgboerderij ‘t Hamel inWijhe ’s middags haar erf en woonhuis voor belangstellenden. Van 13.00 tot 16.00 uur laten wij jou en je familie op een gezellige en speelse manier onze- en een aantal bijzondere- activiteiten mee beleven. Zo krijg je een goed beeld van waar wij voor staan, als jij of een familielid dat nodig heeft.

Zorgbehoefte

Er zijn verschillende redenen waarom je als oudere soms niet lekker in je vel zit. Bijvoorbeeld als je onder dementie lijdt; als een naaste is overleden, na een burn-out; of als je de dag alleen nog passief doorkomt. In al deze situaties kunnen wij van ‘t Hamel verlichting brengen. Want wij zijn goed in persoonlijke aandacht en zorg.

Samen, buiten, gewoon, actief

Wij doen veel activiteiten samen, maar soms ook individueel. Bij ons móet niets en mag er veel. We zijn zoveel mogelijk in beweging. Zo wandelen we graag in de landelijke omgeving van de boerderij. We fietsen, op onze speciale duofiets en we doen veel, zowel binnen als buiten, aan beweegspelletjes. Gewoon, lekker actief!

Gezellige zingeving

Bij ons je dag besteden zorgt voor invulling, afleiding en zingeving. Lukt het niet buiten, dan houden we ons binnen bezig met bijvoorbeeld gezelschaps- en geheugenspelletjes en met creatieve activiteiten. Ook halen we herinneringen op aan vroeger of luisteren naar een mooi verhaal.  Zo worden de dagen weer leuk en kun je het leven beter aan. Dat is waarmee ons team je helpt. Dat is waar we goed in zijn!

Welkom

Wil je meemaken wat er bij ons zoal te doen is of een van ons willen spreken? Kom zaterdag 1 juni tussen 13.00 en 16.00 uur naar Zorgboerderij ’t Hamel aan de Hamelweg 12 in Wijhe. Laat je rondleiden  over het erf en door de boerderij; ga op de foto met een van de dieren, doe mee met beweegpelletjes of de speurtocht voor jong en oud en geniet van de livemuziek en de kraampjes. Voel je welkom, de koffie staat klaar in de Theetuin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio