6.1 C
De Bilt

Stem op het Goudhaentje van 2023

Het publiek is aan zet!  Vanaf vandaag kan er weer gestemd worden voor de titel ‘het Goudhaentje van 2023’, door een mooi initiatief binnen de gemeente Raalte te kie. Stem op een van de drie finalisten die volgens jou de winst verdient. Welk initiatief sleept de felbegeerde titel ‘het Goudhaentje van 2023’ in de wacht?

Massaal heeft het publiek initiatieven voorgedragen die de titel ‘het Goudhaentje van 2023’ verdienen. De jury bestaande uit Arco Hofland, Jos Westenenk, Willy Haarman, René Spitzen en Lynn Kolkman koos na goed beraad haar top drie.

Drie finalisten voor het Goudhaentje

Dit jaar strijden de Taalschool Salland, Droomdag Raalte en Humanitas Raalte om de felbegeerde titel ‘het Goudhaentje van 2023’.  De winnaar gaat niet alleen naar huis met de eer, maar ook met een cheque van €1.000,- en een trofee ontworpen door een Marije Gies van Magies Glas. De initiatieven die op de tweede en derde plaats eindigen gaan naar huis met respectievelijk €500,- en €250,-. Het geld vormt een positieve impuls voor de ontwikkeling van de initiatieven.

Stemmen

Stemmen kan tot en met zaterdag 30 december op raalte.nl/goudhaentje. De genomineerden stellen zich in de loop van de week op deze pagina ook voor in een korte video. De stem van het publiek weegt even zwaar als het oordeel van de jury. Bij een gelijke eindstand telt de stem van het publiek zwaarder. De winnaar wordt op woensdag 10 januari 2023 tijdens de nieuwjaarsreceptie in het HOFtheater bekendgemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio