11.5 C
De Bilt
dinsdag, 28 juni 2022

Sterkste man Jarno Hams lanceert ‘stenen van hoop

Ommen – ‘Hier moeten we echt de schouders onder zetten’, zegt Jarno Hams. Deze vele malen als Sterkste Man van Nederland bekroonde streekgenoot gaat ook daadwerkelijk zijn machtige schouderpartij inzetten voor het goede doel. Hij doet dit voor de lancering van de ‘stenen van hoop en verbondenheid’ tijdens de grote kick-off bijeenkomst van de SamenLoop voor Hoop Ommen 2019, op woensdagavond 14 november.
Jarno

Al ben je de sterkste man van Nederland, ook dan kun je verliezen van kanker. SamenLoop voor Hoop initiatiefnemer Lidy Zwiers: “De overlevingskansen zijn inmiddels flink gestegen en daarom moeten we juist nu alles uit de kast halen om samen deze afschuwelijke ziekte een halt toe te roepen. Jarno Hams heeft indrukwekkend veel kracht in huis. Geweldig dat hij die op de kick-off wil tonen voor een ijzersterk en tegelijk oneindig kwetsbaar thema dat we bij de SamenLoop voor Hoop 2019 in Ommen gaan zien. Hij is hiermee symbool voor alle Ommenaren die samen de schouders eronder zetten om het loodzware gewicht van de ziekte die nu al een op de drie mensen treft, te verlichten.”

Kinderen helpen de geweldenaar, die zich geen seconde hoefde te bedenken om mee te doen aan wat inmiddels ook wereldwijd de krachtigste inzamelingsactie voor onderzoek naar kanker is.

Jarno

In de startblokken


Op de startbijeenkomst komen plannen voor de editie 2019 aan bod, met speciale aandacht voor de KinderLoop voor Hoop, wordt met een korte film teruggeblikt op het succes in Ommen in 2015 en maken de leden van de organiserende commissies zich bekend. Het optreden van Jarno Hams voor het bijzondere thema, is sluitstuk van de bijeenkomst die ongeveer een uur in beslag neemt. Daarna staan alle commissieleden in de startblokken om vragen te beantwoorden.

Iedereen is welkom voor de kick-off om 20:00 uur in de aula van het Vechtdal College, Balkerweg 2, Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio