8.2 C
De Bilt

‘Beekdaelen Musiceert’ verenigt muzikaal Beekdaelen

In het kader van het 5-jarig bestaan en de actie ‘StapelGek op Beekdaelen’ wordt met ‘Beekdaelen Musiceert’ in het weekend van 21 en 22 septemer een muzikale hulde gebracht door alle muziekverenigingen aan de inwoners van de gemeente Beekdaelen. Het motto van dit muzikale project is ‘verbinding’. Inmiddels heeft een groot aantal muziekverenigingen enthousiast gereageerd op het particulier initiatief.

De voorbereiding van het evenement is in handen van een recent samengestelde stuurgroep, bestaande uit vertegenwoordigers van de diverse verenigingen. Het initiatief wordt ondersteund door de gemeente Beekdaelen.

Medewerking van alle muzikale verenigingen gezocht

Het is de bedoeling dat met medewerking van harmonieën, fanfares, kapellen, koren, schutterijen etc. verspreid over heel Beekdaelen concerten plaatsvinden. Exacte locaties worden bepaald in nauw overleg met de deelnemers.

De stuurgroep is ervan overtuigd dat alle muzikale kwaliteiten die Beekdaelen kent, samen gaan komen en straks leiden tot een prachtig evenement waar inwoners trots op zijn. Rond maart komen alle geïnteresseerde gezelschappen bijeen om met de stuurgroepleden af te stemmen over het programma en praktische zaken.

Aanmelden Beekdaelen Musiceert

Muziekverenigingen uit Beekdaelen die willen bijdragen aan ‘Beekdaelen Musiceert’ kunnen zich nog tot 15 februari aanmelden. Hiertoe kan men een mail sturen naar het secretariaat van ‘Beekdaelen Musiceert’ (Henk Smeets): henksmeets_85@msn.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio